maanantai 15. tammikuuta 2024

Kirjavinkkaus kirjastolla torstaina 11. tammikuuta 2024

Johanna oli järjestänyt meille kirjavinkkauksen Joensuun pääkirjastolla. Siellä Suvi otti meidät vastaan, ja ohjasi rauhalliseen tilaan tätä tuokiota varten. 

Saimme kuulla monesta uudesta kirjasta koosteita, jotka houkuttelivat kyllä varmasti useampaa oppilasta lainaamaan juuri esiteltyjä kirjoja. Lämmin kiitos Suville tästä arvokkaasta hetkestä kanssamme



keskiviikko 10. tammikuuta 2024

Hilkka ja vauhdikas alku ensimmäisellä suomen kielen tunnilla 2024

Hilkka saapui luokkaamme tiistaina 9.1.2024 intoa puhkuen. Aloitimme lukemaan kahta eri kirjaa siten, että oppilaat vaihtavat kirjat toistensa kanssa luettuaan ne. Kaikille ei riittänyt sama kirja, mutta tämä on todella hyvä tapa toimia. 

Aluksi kirjan henkilöt esiteltiin, ja tähän keskusteluun oppilaat osallistuivat aktiivisesti. Hilkka oli tosi iloinen, että luokkamme oppilaat olivat näin rohkeita esiintymään. Huippua! 





Jatkamme lukemista ja seikkailua kirjojen parissa viikon päästä jälleen Hilkan kanssa yhdessä. 



Lukeminen kilometreiksi

Luokkamme otti innolla vastaan lukuhaasteen. Muutamme luetut sivumäärät kilometreiksi ja katsomme viikoittain, että minne saakka Suomea pääsisimme matkustamaan. Haaste alkoi tiistaina 9.1.2024 ja kestää tammikuun loppuun asti. 




Loppuhuipennuksena 3a luokalla vielä kirjastoon

Teimme tiistaina 28.5.2024 vielä viimeisen tämän lukuvuoden vierailumme Joensuun pääkirjastoon yhdessä Johanna-opettajan kanssa.  Jokainen o...